A szőnyegtisztítás minden esetben hozzáértést követel meg, hiszen különféle szövetanyagok teljesen másként tudnak reagálni egy adott tisztítószerre vagy mosási eljárásra. Egy drága, de még egy olcsó szőnyeg esetében is kár lenne, ha nem megfelelő módon történne a tisztítása, a foltok kivétele. Ha gyapjú szőnyeg tisztítása esetében keres fel minket, akkor a legjobb helyen jár.

Korszerű technológiával végezzük a szőnyeg tisztítását. Ha otthon tartott kisállata miatt piszkolódott be a szőnyeg, hozzánk ebben az esetben is fordulhat. A gyapjú szőnyeg tisztítása után nem lesz gondja a hazavitellel sem, hiszen szolgáltatásunk háztól-házig terjed. A kitisztított szőnyegre rá sem fog ismerni, hiszen az olyan lesz, mint újkorában. Mindez köszönhető a mai kor legkorszerűbb technológiájával végzett tisztítási módszernek, a magas szintű szakértelemnek és a precizitásnak. Minden esetben a tisztítási folyamat a szilárd szennyeződés eltávolításával kezdődik, vagyis a porolással. A gyapjú szőnyeg tisztítása esetében ezt követően látjuk, hogy milyen szennyeződések maradtak meg és így milyen eljárást kell választanunk.

Ha szükségesnek látjuk, akkor kézi vagy kímélő mosást végzünk. A gyapjú szőnyeg tisztítása esetében a végső szakaszba tartozik a centrifugálás, a szárítás. Ha a szőnyegről minden szennyeződés eltűnt, akkor már csak a kiszállítás van vissza. A gyapjú szőnyeg tisztítása kedvező áron történik, de minden esetben a szolgáltatás megkezdése előtt megállapításra kerül a pontos összeg. Honlapunkon lehetősége van arra, hogy tájékozódjon az egyes tényezőkről, amelyek befolyásolják az ár alakulását. Várjuk megkeresését!