Szolgáltatásaink teljeskörűen felölelik az otthonában lévő szőnyegek tisztítását és mosását. Ráadásul javítási, szegési szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére!

Szőnyegtisztítás

 

Egyedülálló módon szőnyegtisztítás már 24 órán belül! Professzionális eljárással, aktív mélymosással a szennyeződések ellen, mellyel a gépi szőnyegek szinte minden típusa tisztítható. Kímélő vagy kézi mosás a speciális összetételű és felépítésű szőnyegek számára!

A szőnyegtisztítás folyamata
Az üzembe beérkezett  szőnyegeket első lépésben átnézzük, majd  egy nagyon alapos, aktív porolási eljárásnak vetjük alá őket.
Miután ez megtörtént, akkor már tökéletesen felmérhető a szőnyeg valóságos szennyeződési mértéke és egyéb jellemzői. Ehhez mérten a végleges szétválogatásra kerül sor, hogy minden szőnyeg a számára leginkább megfelelő technológiával kerüljön kitisztításra. A leggyakrabban használt és leghatékonyabb tisztítási módszer az aktív mély síkmosás, mely szinte minden szőnyeg esetében alkalmazható. A ritkán előforduló, kényes összetételű és speciális felépítésű szőnyegek úgynevezett aktív kímélő mélytisztítást, vagy aktív kézi tisztítást igényelhetnek.
A mosás elvégzése után szőnyegek egy különleges, nagyméretű centrifugába kerülnek. A centrifugálási eljárás során a maradék víztől és tiszítószertől is teljesen megszabadítjuk a szőnyegeket.
Majd a centrifugálás után a szárítási fázis következik , ami szintén a szőnyeg típusának megfelelően, optimális hőfokon és eljárással történik.
Végül, de nem utolsó sorban  alapos minőségi ellenőrzés t végzünk, és amennyiben mindent rendben találtunk, akkor a szőnyegeket az Ügyfeleink számára kibocsátjuk.

Portalanítás

Szőnyegek, szövetek, kárpitok teljes portalanítása már 24 óra alatt! A szőnyegeket nagy precizitással teljeskörűen portalanítjuk, így az évek alatt összegyűlt, házilag nem eltávolítható háziportól, atkától megszabadítjuk szőnyegét. Ez egy rendkívül fontos eljárás, hiszen a por és az atka nagyon erős allergiát képes okozni, ezért a rendszeres portalanítás minden típusú szőnyegnél ajánlott!

A szőnyegek mosása, tisztítása előtt minden esetben alapos portalanítás történik.

Padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyegek helyszíni tisztítása professzionális eszközökkel!

Kárpittisztítás

A kárpitos bútorok a színüktől, az anyagösszetételüktől és az igénybevételtől függően jelentős mértékben képesek szennyeződni. A foltok, a karfák és a fejtámlák, ülőfelületek elkoszolódása kellemetlen esztétikai problémát okoz, ugyanakkor a szövetben megtelepedő kosz és a különféle, az évek során elszaporodott mikroorganizmusok, baktériumok, a poratkák még az egészségre is rendkívül károsak. Rendszeres időközönként érdemes tehát a kárpiton is egy mélytisztítást végrehajtani, mellyel a szennyeződések és káros lerakódások nagy része eltávolítható.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kárpittisztítás nem lehet elég alapos, ha az otthoni tisztítási eszközöket és technológiákat alkalmazzuk. A megoldást egy olyan mélytisztítás jelenti, amely cégünk szolgáltatásai között megtalálható.

Cégünk házhoz megy és professzionális gépekkel elvégzi Önnél a kárpittisztítást, amelynek köszönhetően minden makacs folttól, szennyeződéstől megszabadítjuk a kárpitos bútorait, hogy olyanok legyenek, mint új korukban. A legnehezebben eltávolítható foltokkal is elbánunk, amelyek házi módszerekkel nem tisztíthatóak.

Szőnyegszegés

Ha szőnyege már az évek során megrongálódott, nem szükséges drágán egy újat vásárolnia! A megszokott, az enteriőrbe beillő szőnyegének elkopott, elhasználódott  széleit újraszegjük! A szőnyegtisztítással ötvözött szőnyegszegés új életre kelti a még az erősen használt szőnyegét is!