Írja meg véleményét, tapasztalatait!

 
 
 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az E-mail cím nem publikus, nem fog megjelenni nyilvánosan.
Biztonsági okok miatt a rendszer elmenti az IP címet 34.239.170.244.
5 entries.
Vásárhelyi Lászlóné Vásárhelyi Lászlóné wrote on november 21, 2016 at 9:19 du.
A mai napon visszahozták a kitisztított szőnyegeinket. Annyira szép lett, hogy az utcánkban és a családban ajánlani fogom Önöket. Karácsonyra tisztíttattuk ki, de olyan gyönyörű lett, hogy ez lesz az első karácsonyi saját ajándékunk. Köszönjük szépen és boldog, békés ünnepeket kívánunk (tudom, hogy korán van még, de csak pár év múlva találkozunk) Önöknek és családjuknak.
Szabo melitta Szabo melitta wrote on október 27, 2016 at 10:00 de.
Tegnap telefonaltam es kertem tisztitast. Kulon kertem mivel volt mar veluk gond, hogy nem tudjak az idopontokat tartani hogy nagyon fontos lenne hogy ha azt igerik hogy 11-ig jonnek akkor erjenek is ide. Masnap 11:20kor hivom az ugyfelszolgalatot, ahol kozlik hogy ma mar nem tudjak az en szonyegemet felvenni. En ezert ultem delelott itthon, es nem dolgoztam mert vartam oket. Kerdem en ki fogja megteriteni nekem az idomet amit munkaval tolthettem volna?! Legalabb ha barmilyen kompenzaciot felajanlottak volna... de igy?! A fogyasztovedelemhez fordulok, mert nem ez az elso eset!! Megbizhatatlan ceg!!!!!!!!!
Zemling Zoltán Zemling Zoltán wrote on július 18, 2016 at 4:12 du.
Csütörtök 10-kor vitték el és hétfőn délután hozták vissza. Ezzel nem is lenne baj, de a tisztítás minősége gyatra. A visszakapott szőnyeg tele volt bolyhokkal, hajjal, foltokkal, a szálai laposak. Teljesen olyan mint amikor házilag átmennek rajta egy sima szőnyegtisztítóval. Ez nem érte meg a 12100.- forintot.
Kis Irénke Kis Irénke wrote on június 22, 2016 at 11:30 de.
Köszönöm a gyors munkát, nagyon elégedett vagyok Önökkel!
Eszter Eszter wrote on június 20, 2016 at 10:28 de.
Nagyon meg voltam elégedve, a szőnyegem mintha új lenne!