Szőnyegtisztítás

A szőnyeg különféle szennyeződéseit nem egyszerű eltávolítani. Ahhoz, hogy a szőnyeg tökéletesen tiszta lehessen, egy speciális eszközre és egy speciális technológiára van szükség, amely a mélymosást jelenti. Cégünk ezt kínálja Önnek, hogy a szőnyegtisztítás maximális lehessen.

Szőnyegtisztítás akár 24 óra alatt

Cégünk több éves szakmai háttérrel, munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, amely biztosítja ügyfeleinket arról, hogy precíz, gyors, és alapos munkát végzünk. A professzionális géppark szinte minden típusú szőnyeget tisztává tud varázsolni, ugyanakkor a speciális összetételű és felépítésű szőnyegek számára is biztosítunk speciális, kézi mosást.

A szőnyegtisztítás folyamata

A tisztítás a szőnyeg átnézésével kezdődik, amely után egy alapos és aktív porolási eljárás következik. A portalanítás után már teljes mértékben látható a szőnyeg valódi szennyezettségi szintje, amely alapján megállapítható, hogy melyik tisztítási folyamatot kell alkalmaznunk rajta. A szőnyegek végleges szétválogatása lehetővé teszi, hogy mindegyik szőnyeg a számára megfelelő kezelést kapja meg. Például a shaggy szőnyeg tisztítása más technológiát igényel, mint egy egyszerű, rövid szálú szőnyeg. A shaggy szőnyeg tisztítása különleges technológiát igényel, mint például a  kímélő mélytisztítás vagy az aktív kézi tisztítás, amely a speciális összetételű szőnyegek számára alkalmas. A hagyományos szőnyegek általában az aktív mély síkmosást kapják. A szőnyegtisztítás következő fázisa a centrifuga, amikor megszabadítjuk a szőnyeget a víztől és a tisztítószerektől, majd a szárítás történik, amely szintén a szőnyegtípusok szerinti optimális hőmérsékleten és körülmények között történik. Végül a minőség-ellenőrzés után a szőnyeget visszajuttatjuk az ügyfélnek.

A szőnyegtisztítás előnyei

  • Alapos, mélytisztítás.
  • Precíz, odafigyeléssel történő munka.
  • Speciális technológia használata.
  • Nem marad vegyszer a szőnyegben.
  • Szakmai háttér.