Padlószőnyeg tisztítás

Elérhetőségeink:

Mobil: 06/70-3705801
Vezetékes: 06/25-272-544
E-mail cím: [email protected]

Évente, vagy néhány évente – attól függően természetesen, hogy mekkora az igénybevétel és mekkora az elkoszolódás – szükséges a padlószőnyeg tisztítás. A házi módszerek nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy a szőnyeget megtisztítsuk bizonyos időközönként, ugyanakkor ez korántsem elég ahhoz, hogy a szőnyeg tökéletesen tiszta legyen.

Szőnyegtisztítás hagyományos módszerekkel

A háziasszonyok sokszor abba a hibába esnek, hogy azt hiszik, a szőnyeg tiszta, hiszen kiporszívózták. Fontos felhívni arra a figyelmet, hogy a hagyományos porszívó sajnos nem képes teljes mértékben kitisztítani a szőnyeget. A hagyományos porszívó úgymond felszíni porszívózást végez, nem képes beszívni a szőnyeg legmélyén megragadt koszt és port. Hagyományos módszerekkel a szőnyegtisztítás nem elég alapos. A poros és baktériumokkal teli szőnyeg pedig betegségek kialakulásához, allergiás tünetek megjelenéséhez vezethet, amely sokkal kellemetlenebb és veszélyesebb, mintha évente egyszer rászánja magát és szakszerűmélytisztítást végeztet a szőnyegen.

Padlószőnyeg tisztítás szakszerűen

A padlószőnyeg akkor válhat teljesen tisztává, ha egy szakszerű mosodai technológiát alkalmazunk rajta. Ez természetesen otthoni körülmények között nem végezhető el, hiszen speciális gépeket, speciális mosószereket és más eszközöket igényel. A padlószőnyeg tisztítás egészséges, hiszen a technológia alkalmazásával a mosószer nem marad a szőnyegben, és a szőnyeg is teljesen tiszta lesz. A szőnyeg akár az eredeti színét is képes visszanyerni. A szoba, az iroda levegője pedig teljesen felfrissül és kicserélődik, így az allergiában szenvedők is megkönnyebbülhetnek.

Ajánljuk

  • gyenge immunrendszerűeknek,
  • kisgyermekes vagy idős személlyel együtt élő családoknak,
  • háziállatot lakásban tartó személyeknek,
  • allergiás, vagy más betegségben szenvedőknek,
  • akik szeretnék tisztának tudni a padlószőnyeget.