Tudja meg ezeket a hasznos tippeket a mobiltelefonokról

Tudnia kell a mobilokról, ha másokkal akar beszélni, de nem könnyű ismerkedni a technológiával. Vannak érintőképernyők, Kék Fog technológia, és egy csomó egyéb dolog, amit tudnunk kell a telefonok megfelelő használatához. Olvassa el a következő hasznos információkat a mobiltelefon elsajátításáról.

A felesleges programok törléséhez néha indítsa újra a telefont. Így a telefon sokkal jobb teljesítményt fog nyújtani.

Ne használjon képernyővédőt a telefonján. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a nap folyamán felgyülemlő fény mennyiségét, de a telefon láthatóságát is. Légbuborékok akkor fordulnak elő, ha nem megfelelően helyezi a képernyővédőt fel.

mobiltelefon bestbyte

mobiltelefon

Óvakodjon a gyenge jelerősségű helyektől. A rossz jel nem csak bosszantó, hanem valódi lemerülést is jelent az akkumulátor számára. Még akkor is, ha nem használja a mobiltelefonját, a gyenge térerőnek kitett területen bekapcsolva teljesen lemerülhet az akkumulátor.

Fontolja meg a mobiltelefon áráról való tárgyalást. Ugyanis tárgyalhat a legtöbb üzletben. És néha még működik is! Lehet, hogy ez sem költségmegtakarítás. Kipróbálhat egy ingyenes tokot az új mobiltelefon megvásárlásával. Nem tudja, amíg meg nem próbálja.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van némi fenntartott energiája? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be az USSD kódot, ami a következő:”* 3370 #”. Akár 50% -kal növekszik a teljesítmény. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor töltődik fel.

Használja a Talkstert, ha éjjel-nappal ingyenes nemzetközi hívásokat szeretne kezdeményezni. Ez a szolgáltatás a szokásosnál több hirdetést fog biztosítani, de csökkenti az országon kívüli hívásokért fizetendő magas költségeket. Ez hosszú távon rengeteg pénzt takarít meg.

Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor töltője mindig rendelkezésre áll. Ha van ilyen autójában, otthonában és irodájában, akkor bármikor feltöltheti telefonját. Bizonyos alkalmazások sok akkumulátort igényelnek. Kerülje el az akkumulátor lemerülését.

Használt mobil vásárlásakor győződjön meg róla és tudja, kitől vásárol. Fontolja meg, hogy csak olyan neves cégtől vásároljon, amely valamilyen garanciával támogatja a vásárlást. Ez megvédi Önt, ha a telefon hibás. Ha magánszemélytől vásárol, fontolja meg a telefon kipróbálását, mielőtt pénzt adna át.

Használja a telefon hang-szöveg funkcióját, hogy időt takarítson meg és biztonságban legyen az úton. Ez lehetővé teszi, hogy az elmondott szavakat azonnal szöveggé konvertálja. Ha nem rendelkezik ezzel a funkcióval az okostelefonon, akkor hozzáadhat olyan szoftvert, mint a ReQall, amely azt használja.

A vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy valóban szüksége van okostelefonra. Az okostelefonok drágák lehetnek, de gyakran megérik. Néhány embernek azonban csak egy alap telefon szükséges a hívások kezdeményezéséhez. Ha ön ilyen, akkor ne vásároljon okostelefont, mert az többe kerül, és ez lehet, hogy nem jó választás az ön számára.

Mindannyiunknak beszélnünk kell másokkal és ez azt jelenti, hogy lépést kell tartanunk a technológiával. Ez a cikk sok éleslátó tippet kínált, így biztos lehet benne, hogy képes a lehető legnagyobb mértékben használni a telefont.