Teraszkorlát, rozsdamentes korlát és fali kapaszkodó

A kerti és az emeleti erkélyt is teraszkorlát díszíti, amely kiváló választás lehet az ön ingatlanához is, mert a teraszkorlátok kifinomult dekorációs kialakításúak, miközben kültéri terei számára biztonságot nyújt. Megfizethető és kiváló minőségű terasz korlátokkal találkozik cégünknél. A tetőterasz korlátok nélkülözhetetlenek, ha javítani szeretné annak megjelenését. Ha teraszkorlátok, kézi sínek vagy fém korlát valamelyikét hozzárakjuk a kert vagy a tetőterasz/erkély arculatához. Ez nem csak nagyszerű módja a kültéri terek átalakításának, hanem hozzáteszi a szükséges biztonsági elemeket.

Rozsdamentes korlát és fali kapaszkodó

Cégünk rozsdamentes korlát és fali kapaszkodó fantasztikus választékát kínálja, de lehetőség van egyedi kivitelezésű korlát megvalósítására. Hagyományos, kovácsoltvas korlátjaink mai napig népszerűek. Ezek a korlátok bájos vonzerőt adnak a kortárs új épületekhez is. Bármilyen specifikációhoz gyártható, igényeitől és költségvetésétől függően. A londoni stílusú, tradicionális viktoriánus korlátoktól minden kertre és tetőteraszra/erkélyre szolgáló teraszkorlátok bármilyen formájú díszítéssel rendelkezhetnek, pl. korlátok, fém kapuk, kovácsoltvas korlátok és időszakos korlátok. Ezek a korlátok lehetnek íveltek vagy egyenesek, fekete, galvanizált és porréteggel bevontak vagy egyszerűen csak alapozva készen állnak arra, hogy bármilyen színt ráfessünk. A galvanizált és porszórt bevonatú teraszkorlát ideális az alacsony karbantartáshoz, ugyanakkor hosszú távú és korrózióálló.

A háztetőkre, kertekre, teraszokra és erkélyekre a teraszkorlát hozzáadásával biztonságot, stílust és akár magánéletet is hozhat minden lakó- vagy kereskedelmi ingatlanhoz. Függetlenül attól, hogy otthon, irodában, nyilvános parkban, étteremben vagy bármi más helyiségben gondolkodunk, szakértőink tökéletes megoldást hozhatnak létre. Korszerű és újépítésű tulajdonságokkal is dolgozhatunk, így lehetőség van a klasszikus kovácsoltvas ihletésű teraszkorláttól számos más lehetőségig. A kovácsoltvas korlát fontos biztonsági jellemző lehet, de ez nem azt jelenti, hogy szigorúan felületesnek kell lennie.

Méretekre szabott telepítésünkkel és bevonatok széles választékával gondoskodhat arról, hogy a teraszkorlátja ugyan olyan stílusos, mint a gyakorlatban. Iparági szabványok szerint dolgozunk a tetőteraszkorlátok számára, például biztosítva, hogy a rés ne legyen nagyobb, mint 100 mm, és a teljes védőmagasság 1100 mm. Igény szerint különféle dekoratív tölcsérekkel rendelkező erkélykorlátok is rendelhetőek.

Kifinomult ízlésű ügyfeleink részére elérhető nálunk korszerű rozsdamentes acél váz- és üveglemezkorlát, de kínálatunk között az elegáns kovácsoltvas korlát is megtalálható.
Ezek a vaskorlátok ideálisak a birtok díszítésére és az ingatlan biztonságának javítására. Függetlenül attól, hogy van-e időszakos tulajdonsága vagy egy kortárs formatervezésű stílus, a legmagasabb színvonalú kerti korlátok és a tetőterasz korlátok széles választékát kínáljuk.

Készségeink, hagyományaink, ragyogó tervezésünk és elkötelezettségünk kombinációja tökéletesen illeszkedik az elvárások teljesítéséhez és ötleteink megvalósításához.

Törekedünk arra, hogy mindig a maximális minőséget nyújtsuk Önnek a lehető legrövidebb időn belül.

Ha további információra van szüksége vagy felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén. Legkésőbb 24 óra múlva válaszolunk megkeresésére.

Főoldal a Teraszkorlát, rozsdamentes korlát és fali kapaszkodó aloldalról