Hatékony és gyors kárpittisztítás és szőnyegtisztítás

Sajnos kevés olyan háztartás akad, ahol kellő figyelmet fordítanak a kárpit és szőnyegtisztításra. Elég gyakran házi praktikákkal próbálják eltüntetni a bútorokon megjelenő foltokat, de az sem ritka eset, amikor piacra dobnak egy új terméket, és azzal kísérleteznek. De miért van az, hogy házilag próbálunk meg ügyeskedni takarítás terén? Hiszen sokszor csak kár származik belőle mint haszon, ahelyett, hogy a foltot eltüntetnénk, még inkább bedörzsöljük a szőnyegbe és bútorokba, így olyan hatást keltve, mintha elhasználódtak volna. Mindezt azért, mert csodaszerekkel, hozzá nem értő kezek nyúltak hozzá. Ennél sokkal jobb megoldás is létezik. Miért tartunk attól, hogy szakember végzi el a kárpittisztítást?

szőnyegtisztítás és kárpittisztítás budapest

szőnyegtisztítás és kárpittisztítás

Pár gyakoribb fenntartást taglalunk:

Sokan abban a tévhitben vannak, hogy szakembert hívni az otthonunkba, milyen költséges dolog, mert a munkadíj mellett a kiszállási költséggel is számolnunk kell. Ha jobban a dolgok mögé nézünk, és megvizsgáljuk az árakat, valamint azt, hogy minden héten nem kell megismételnünk a folyamatot, beláthatjuk, hogy milyen pozitív változást tudunk előidézni szeretett bútorainkon, illetve mekkora megtérülő befektetés ez számunkra. Plusz még az is előny, hogy a takarító cégek kedvezményesen és olcsón mennek a helyszínre.

Sokan megijednek attól, hogy szeretett kárpitjaikon és bútoraikon valamilyen rongálás, sérülés keletkezik, szőnyeg és kárpittisztítás során. A mai szakemberek bevonásával ennek az esélye nulla. Sajnos, mint minden területen, úgy itt is ritkán előfordul olyan eset, hogy tapasztalatlan emberbe futunk, de ez is kiküszöbölhető. Mégpedig úgy, hogy egy megbízható céget keresünk fel, akik direkt erre a területre specializálódtak, így az összes takarítási eljárást ismerik, beleértve azt is, milyen kárpit és szőnyegtisztítási szereket használjanak.

Kárpitjaink és szőnyegeink megszáradnak-e takarítás után? Igen, meg fog száradni, szobahőmérsékleten ez körülbelül hat órát vesz igénybe.

A köztudatban benne van az a hiedelem, hogy a vegyszereknek káros hatásai vannak, így felmerül az a kérdés, mennyire környezet és egészségbarát termékekkel dolgoznak a cégek? Mivel egyre nagyobb igény van az egészségbarát szolgáltatásokra, árukra, így ennek a kínálata is nő.

Végezetül meg kell említenünk, hogy előfordulhatnak olyan makacs szennyeződések, melyeket nem minden esetben sikerül végleg eltüntetni a szövetből. Példával élve, a vért és vizeletet nagyon nehéz eltüntetni, de ez sem lehetetlen. Főleg ha szakemberhez fordulunk. Egy hozzáértő szakember könnyen megbirkózik az atkákkal és más egyéb bútorba befészkelődő élősködővel, így bátran forduljunk hozzájuk segítségért.

Partners:

Safe Laser

Céges előadások