Kozmetika és sminktetoválás Budapest 5. és 6. kerület

Alexandra kozmetika és sminktetoválás

Számomra mindig prioritást élvez, hogy a vendégem azt érezze, ő a legfontosabb. Megfizetethetelen érzés, ha örömmel jön hozzám és azt látom, hogy nem csak az arcbőrét teszem szebbé, hanem azt az időt is, amit velem tölt. Több mint tíz éve tevékenykedem a szépségipar területén. A Babor kozmetikai termékcsaláddal ismerkedtem meg elsőként a munkám során, majd amikor egy saját üzlet megnyitása is a lehetőségek között szerepelt néhány évvel ezelőtt, a Matis prémiumkategóriás kozmetikumai kerültek a figyelmem középpontjába.

Matis protokoll

Ezen márka olyan különleges textúrával rendelkező, magas színvonalú arcápolást ajánl az európai nők számára, amely minden igényt kielégít, miközben a leheletfinom, könnyű szérumok és krémek segítségéval a bőr visszanyeri rugalmasságát, élettel teli lesz, átalakul, megújul. Céljaim között szerepel olyan kezeléseket nyújtani érett bőrtípusssal rendelkező, igényes vendégeimnek, melyek a mindennapokban ápolt, üde, telt arctónust eredményeznek. Erre kiválóan alkalmasak a Matis protokoll szerint felépített kezelések, mivel a gondosan összeállított Expert kezeléseken keresztül a bőr fiatalodik, regenerálódik.

After work kezelés

Ha intenzív ápolásra vágyunk, nagyon jó választás lehet az„After Work” kezelés, amelynek különlegességét az adja, hogy a hatóanyagok mellett a bőrtípusnak és az évszaknak megfelelő gépi kezelés is elősegíti a megfáradt bőr újraépítését. Olyan a mindennapi rutinban részt vevő nők számára ajánlott, akik kevés idejükkel gazdálkodva a maximumot szeretnék kapni. A kezelések során a bőrtípusnak megfelelő szérumok, arckrémek és maszkok gondos kiválasztásával, gazdagon töltjük fel hatóanyaggal a bőrt. Szeretettel várok minden kedves bejelentkezőt!

Mikrodermabrázió

Ugye számodra is ismerős jelenség, hogy amikor véget ér a nyár, a napozás, a vízpart mellett töltött idő és beköszönt az ősz, a hidegebb idő, a tükörbe nézve azt veszed észre, hogy az arcod foltossá vált a napsütéstől, a bőröd kissé érdes, fakó, csúnya textúrájú és rádöbbensz, hogy gyorsan kellene valamit tenni, hogy ismét sugározzon az arcod. Beülsz a kezelőszékbe és azt mondod a kozmetikusnak, hogy rettenetesen tönkrement a bőröm, kérlek, csinálj valamit! Ilyenkor mindig megnyugtatom a vendégeim, hogy nem kell aggódni, hiszen itt van nekünk a jolly joker kezelés, az úgynevezett mikrodermabráziós kúra, amely tökéletesen visszaadja mindazt, amit a nyáron elvesztettünk. Mit jelent ez pontosan és miben rejlik ezen kezelés hatékonysága?

A kezelés történhet gyémánt csiszolófejjel vagy alumínium kristályoxiddal. A gyémántfejjel működő gép az apró gyémántszemcsék segítségével felemeli az elhalt lapocskákat és egy vákuumon keresztül eltávolítja azt a bőr felületéről, míg az alumínium kristályoxiddal működő gép kristályok segítségével távolítja el az elhalt hámréteget. melyeket nagy sebességgel juttatnak a bőrre. Én a gyémántfejes mikrodermabráziót preferálom, hiszen ezek a kezelések sok hasznos, bőrmegújító folyamatot indítanak el, mint például a szabadgyökök visszaszorítása, új, kollagénben gazdag sejtek képződésének elősegítése, a vér-és nyirokkeringés fokozása, a bőr tápanyag- és oxigén felvételének növekedése. A kezelés kúraszerűen javasolt, és kizárólag a napfényszegény időszakban. Ne habozz, kérj időpontot, ha bőröd egyenetlen textúrájú, petyhüdt, fakó, érdes, esetleg napkárosodott vagy régi hegek, aknék borítják!

Sminktetoválás

A legtöbb nő életében elengedhetetlen a mindennapi smink. Nagyon sokan tisztában vagyunk vele, hogy mennyi időt és energiát igényel az, hogy minden reggel a tükör előtt állva, egy nekünk tetsző arc nézzen vissza ránk. Ezért sokszor eszünkbe juthat, hogyan lehetne a szemöldökceruzát végleg félretenni, a tust is csak egy jeles eseményre elővenni, vagy éppen a rúzst, ami a legérzékenyebb és legrövidebb idő alatt tűnik el rólunk, csak különleges alkalmakra feltenni.

Napjaink rohanó világában mindenki arra törekszik, hogy kevés időbefektetéssel szép és tartós eredményeket érjen el. Erre kínál megoldást a sminktetoválás. Adódnak persze olyan kérdések, hogy érdemes-e belevágni, hogyan fogunk utána kinézni, pláne, hogy az utcán sajnos sok rossz „példa” jön velünk szembe; olyan tetoválások, amelyek elveszik a kedvét annak, akinek még sohasem volt. Megfelelő szaktudással, megfelelő eszközzel és megfelelő festékkel azonban minőségi sminktetoválás készíthető! A sminktetoválás alappillére a tetoválandó terület megtervezése, kirajzolása, a vendéggel együttműködve egy szép és esztétikus forma kialakítása, amely természetesen illeszkedik az archoz. A megfelelő szín kiválasztásához tapasztalat, szaktudás és esztétikai érzék szükséges.

Long Time Liner®

Hasonló fontossággal bír a tetováló gép is. A Long Time Liner® professzionális, orvosi műszernek megfelelő precizitással rendelkezik, amely egyenletes tűmélységgel dolgozik, nem okoz vérzést, csak a hámrétegbe juttatja a festéket és leheletfinom vonalak tetoválására is alkalmas. Végül de nem utolsó sorban ejtsünk pár szót a megfelelő festékről is. A Long Time Liner® festék megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek is, hosszú évek tapasztalatai alapján a legérzékenyebb bőrű vendégeknél is tökéletesen működik, nem okoz allergiát, szépen beépül a bőrbe, kellemes lágy pasztell színeivel a természetesség hatását nyújtva. Mindez együttesen garancia arra, hogy a sminktetoválásod gyönyörű lesz és boldogan fogod viselni!