Porszívózáskor nem lehet minden szennyeződéstől mentesíteni a szőnyeget. A legnagyobb problémát a zsíros szennyeződések tudják okozni, amelybe a por és egyéb szennyeződések beleragadnak, majd megszáradnak és így egy makacs foltot alkotnak. Az olcsó szőnyegtisztítás nálunk elérhető. Ha Budapesten lakik, akkor 12 nm felett nem fogja terhelni a kiszállítás díja sem.

Nagy odafigyeléssel végezzük a munkánkat és az olcsó szőnyegtisztítás mellett más tevékenységekkel is állunk rendelkezésére: kárpittisztítás, portalanítás, helyszínen végzett padlószőnyeg tisztítás, szőnyegszegés. Akár hétvégén is felkereshet minket, ha szeretné újra eredeti fényében látni szőnyegét: az olcsó szőnyegtisztítás mindig rendelkezésére áll! Korszerű eljárással végezzük a szőnyegtisztítást, amelyet nagy szakértelem övez.

Olyan professzionális gépparkkal rendelkezünk, amely minden típusú szőnyeg esetében alkalmazható és a legmakacsabb szennyeződések is eltűnnek. Az esetek többségében a kisállatok által okozott foltokat is ki tudjuk szedni a szőnyegből. A személyesen leadott megrendeléseket igény szerint 24 órán belül teljesítjük, így Önnek nem kell napokat várnia, hogy újra visszakapja szőnyegét. Kérésre az adott szőnyegért elmegyünk és azt tiszta állapotban otthonába is szállítjuk.

Budapest környező települései esetében kedvezményes kiszállítást biztosítunk. Az olcsó szőnyegtisztítás pontos árkategóriával honlapunkon van lehetősége részleteiben is megismerkedni. Feltüntettük, hogy az adott munkafázis pontosan mennyibe kerül. Ha szeretné megrendelni az olcsó szőnyegtisztítási szolgáltatást, akkor ne habozzon, hanem hívjon minket telefonon most!