Azt a legtöbben tapasztalhatják, hogy bármilyen rendszeresen porszívóznak és figyelnek arra, hogy ne menjenek be a szobába cipővel vagy papuccsal, a szőnyeg mindenképpen bekoszolódik. A szőnyeg szálainak mélyén megmaradó szennyeződés okozza igazából a gondot, amelyet porszívóval is nehéz eltüntetni.

A szőnyegtisztító por a szőnyeg belsejében lévő szennyeződéseket ugyan nem távolítja el, de a szőnyeg színét visszaadja és megszüntetheti a kellemetlen szagot is. A szőnyegtisztító por alkalmazása könnyű: első lépésben ki kell porszívózni a szőnyeget, az adott tasakban lévő port alaposan fel kell rázni, a szőnyeg felületén egyenletesen el kell osztani, egy kefe vagy seprű segítségével a szőnyegtisztító por bele kell dolgozni a szőnyegbe, hagyni kell pár percig, hogy a por kifejtse a hatását, a már megszáradt port a szőnyegből alaposan ki kell porszívózni.

Mindezek után máris tapasztalható, hogy a szőnyeg tisztább lett. Azonban nem mindig tesz jót szőnyegének a szőnyegtisztító por használatával! Ha szeretné szakemberre bízni a munkát és tökéletes tisztítást szeretne, akkor keressen minket bizalommal! Padlószőnyeg tisztítást helyszínen is végzünk. Magas színvonalú berendezésekkel dolgozunk, így elbánunk a legmakacsabb foltokkal is.

A szőnyeg, amely tisztításra fog kerülni, előzetesen alapos állapotfelmérésen megy keresztül, annak megállapítva az anyagösszetételét és ezen túl azt is, hogy milyen módszert szükséges alkalmazni: szőnyegtisztító por, kézi mosás vagy gép általi foltmentesítés. Velünk nem lesz gondja arra, hogy miként kerül a tiszta szőnyeg újra otthonába, hiszen azt kiszállítjuk Önnek. Nézze meg árszabásunkat honlapunkon!