A Szőnyegtisztító Hungary Kft. profi megoldást kínál, hogy otthonában tökéletes lehessen a tisztaság. Ahhoz, hogy a szőnyegünk maximálisan tiszta lehessen, csupán 24 órára kell nélkülöznünk otthonunkból, hogy a szőnyegtisztító csapat elvégezhesse a munkát.

A háziasszonyok egyik rémálma, hogy a szőnyeget már nem tudják tökéletesen kitakarítani, ez pedig már igazából 1 év használat után is bekövetkezik. A szőnyegek tisztításának problémája, hogy speciális eszközökre és tisztítószerekre van szükség, mivel egy egyszerű porszívó nem képes eltávolítani minden porszemet, csak a felszíni port tudja felszívni. Az ipari takarítógépek drágák, feleslegesek is az otthonokba és sokszor tönkre is teszik a különleges szőnyegeket.

A Szőnyegtisztító Hungary Kft. olyan megoldást ajánl, amellyel tökéletes tisztaságot lehet elérni, és Önnek nem is kell a takarítással törődnie. A Szőnyegtisztító Hungary Kft. munkatársa a megbeszélt időpontba elviszi a szőnyeget, majd másnap vissza is viszi – a különbség csupán a tisztaságban rejlik.

A Szőnyegtisztító Hungary Kft. minden szőnyegre olyan technológiát alkalmaz, amely az adott anyaghoz, színhez és mérethez illik. Hogy megtaláljuk a szőnyeghez illő technológiát, így minden szőnyeget egy alapos átnézéssel kezdünk, majd porolunk, és ekkor már jól láthatóak a szőnyegben lévő komolyabb piszkok, amelyeket el kell távolítani. A Szőnyegtisztító Hungary Kft. minden lépésre külön figyelmet fordít, így lehet elérni, hogy ne maradjon semmi vegyszer a szőnyegben, és hogy teljesen tiszta lehessen, illetve még a szárítás is nagy odafigyelés mellett történik, hogy az utolsó fázisban se érje semmi hiba a szőnyeget.

A Szőnyegtisztító Hungary Kft. tökéletes munkát végez minden szőnyegen, minden szőnyegtípust ismernek és van hozzá megfelelő gépük és módszereik. Ha szeretné, hogy szakemberek vegyék kézbe szőnyegét, és azt olyan tisztán láthassa újra, mint új állapotában, akkor érdemes keresnie cégünket.