Elege van abból, hogy szőnyegei csak úgy porzanak otthonában? A legjobb porszívó sem képes eltávolítani a makacs szennyeződéseket? Nos, szerencsére van megoldás, ha minket választ. A szőnyegtisztítás háztól házig szolgáltatásunk keretében az Ön szőnyegeit is újjá varázsoljuk és olyan tiszták lesznek, mint eddig még soha!

Háztól-házig szolgáltatás – csak Önnek

A háztól-házig (hozom-viszem) szőnyegtisztítás esetén 12 m2 felett ingyenesen kiszállunk Önhöz és elhozzuk a tisztításra váró szőnyegeket! A háztól-házig szolgáltatásunk Budapesten ingyenesen és sok más megyében is elérhető kedvezményes áron, mint például Biatorbágy, Budaörs, Diósd, stb. A szőnyegtisztítás háztól házig Önnek is megéri, mivel eljövünk Önhöz, elvisszük szőnyegeit, kitisztítjuk és visszahozzuk azokat. Ezalatt Ön pedig foglalkozhat napi teendőivel és nem kell a logisztika miatt aggódnia. Rendkívül hatékony módszerekkel végezzük a szőnyegtisztítás háztól házig szolgáltatást, hogy az Ön szőnyegei is a lehető legtisztábbak legyenek.

Szőnyegtisztítás profi módszerrel – profi technológiával

A tisztítás minden esetben a szőnyeg átnézésével kezdődik, amely után egy alapos és aktív porolást végzünk el, hogy az első koszréteget hatékonyan eltávolítsuk a szőnyegből. A portalanítás után már teljes mértékben látható a szőnyeg valódi szennyezettségi szintje és ez alapján azt is el tudjuk dönteni, hogy milyen tisztítási módszerre lesz szükség a későbbiekben. Minden helyzetre fel vagyunk készülve.

Sokan nem tudják, de például a Shaggy szőnyeg tisztítása más technológiát igényel, mint egy sima rövidszálas szőnyegé. A szőnyegtisztítás háztól házig Önnek is megéri, ha újra tiszta és ép szőnyegeket szeretne látni otthonában. Keressen fel minket még ma!