A poros szőnyegek bizony igen kellemetlenek lehetnek egy idő után az Ön háztartásában is, ezért fontos, hogy időnként kitisztíttassa azokat megfelelően és hatékonyan. A szőnyegtisztítás 11. kerület szolgáltatásunk jól jöhet az Ön számára is, ha a körzetben lakik és tiszta szőnyegeket szeretne otthonába.

Szőnyegtisztítás 11. kerületben – gyorsan precízen

Ez a szolgáltatás gyorsan kivitelezhető és rendkívül hatékonyan teszi tisztává az Ön szőnyegeit is. Évente, vagy néhány évente, tekintettel persze arra is, hogy mekkora az igénybevétel és mekkora az elkoszolódás, a szőnyegtisztítás 11. kerület szolgáltatásra szükség van, mivel a poros szőnyegek akár légúti betegségek kialakulásához is vezethetnek. A házi módszerek nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy a szőnyeget megtisztítsuk bizonyos időközönként, viszont ezek nem elegek ahhoz, hogy az adott szőnyeg ténylegesen tiszta legyen a legmakacsabb szennyeződésektől is.

A szőnyegtisztítás nem azonos a porszívózással

A háziasszonyok sokszor abba a hibába esnek, hogy úgy gondolják, hogy a szőnyeg egy porszívózás után már tiszta lesz. Fontos felhívni arra a figyelmet, hogy a hagyományos porszívó sajnos nem közel sem képes teljes mértékben kitisztítani a szőnyeget és hatékonyabb módszerekre lesz szükség az igazán tiszta szőnyegekért.

A hagyományos porszívó úgymond felszíni porszívózást végez, és nem képes beszívni a szőnyeg legmélyén található szennyeződéseket. Itt jön képbe a szőnyegtisztítás 11. kerület szolgáltatásunk, amely viszont ezekkel is elbánik.