Manapság a szőnyegek tisztasága egyre kevesebbeket foglalkoztat, amely komoly hiba, hiszen a nem megfelelően tisztított szőnyegek bizony rengeteg szennyeződést és kórokozót hordozhatnak magukban.

A szőnyegtisztítás megfizethető!

A szőnyegtisztítás ára sokak szerint megfizethetetlen, azonban ha minket választ, akkor emiatt nem kell aggódnia. Korrekt és kedvező árakat kínálunk minden ügyfelünknek, aki igénybe veszi a szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat. Minden helyzetben a legjobb megoldást biztosítjuk és hatékonyan kitisztítjuk az Ön szőnyegeit még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltűntetve. Csapatunk tagjai több éve a szőnyeg tisztítás területén dolgoznak és rendkívül sok tapasztalattal rendelkeznek. A jó szakembereket mindig meg kell fizetni, azonban nálunk ezt Ön is korrekt áron kaphatja meg.

A felhalmozott tapasztalat és a legkorszerűbb technológia garancia arra, hogy Ön elégedett lesz a szőnyegtisztítással és a szőnyegtisztítás árával is. Gépjárművezetőink szintén több éves futárszolgálati tapasztalattal rendelkeznek, tehát az Ön által leadott szőnyegeket gyorsan el tudjuk fuvarozni magunkhoz. A szőnyegtisztítás ára sok helyen nem csak, hogy igen drága, de sokat is kell várni arra, hogy elkészüljön maga a folyamat. Nálunk nem ez a helyzet!

Egyedi szolgáltatás – egyedi szőnyegtisztítás ár

Egyedülálló módon, szolgáltatásainkat 24 órán belül teljesítjük és Ön már hozzá is férhet tiszta, új állapotú szőnyegeihez. A leadott szőnyegeket a túraterv szerint házhoz visszük és átadjuk Önnek használatra. Két visszaszállítási időpontot egyeztetünk már a munkafelvételkor, ami lehet akár másnap is. Nálunk a szőnyegtisztítás ára az Ön számára is megfizethető!