A takarítás vízfelhasználása

A takarításhoz elengedhetetlen a  víz. Legalább is ma még ezt mi így gondoljuk.  A skandináv országokban ezt másként gondolják, és ennek megfelelően is takarítanak. (erről hamarosan írok..)

A föld ivóvíz készletei rohamosan csökkennek.  2013 októberében került megrendezésre Budapesten 36 év után, a „víz világtalálkozó” melyen elhangzott hogy  ma jelenleg a földön 10 emberből 4 nem jut elegendő, egészséges ivóvízhez naponta. És az arány egyre rosszabb lesz, az egyre fogyó édes vízkészletek és a föld lakosságának növekedése miatt.

A MATISZ közreműködésével készült egy felmérés 200takarítócég bevonásával.  Ennek eredménye: a Magyar takarítóipar naponta, de minimum két naponta ( azért két naponta mert nem biztos hogy minden nap van takarítás) 130 tonna (130 000 kg) tisztítószert használ fel, és ennek a tisztítószer mennyiségnek a hígítására 12 000 m3 (12.000.000 liter) csapvizet használ el, és összesen ~ 13 000 m3 (13 000 000 liter) szennyvizet állít elő. Ebben a felmérésben nem szerepel a kórházak takarítása, és a lakosság otthoni takarítása sem.

Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkárának szavait idézve:

„2030-ra a Föld lakosságának fele vízhiánnyal küzdhet, és 40 százalékkal több vízre lesz igény, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez is azt bizonyítja, hogy véget kell vetni “a féktelen vízhasználatnak”. Véleménye szerint “pazaroljuk a vizet”, és minden ország minden iparágának együtt kell működnie, megoldásokat találjanak a vízzel kapcsolatos problémákra. Bölcsebben kell felhasználni a vizet, és ebből a feladatból mindenkinek ki kell vennie a részét”

Azt gondolom ezek az adatok elég ijesztőek, és  tennünk kell valamit.  A takarító ipar már megtette a kezdeti lépéket, a környezetbarát takarítási szolgáltatás védjegy bevezetésével.

Irodatakarítási tippek

Ahhoz, hogy pozitív első benyomások, az irodában, hogy szalonképes. Egy jól szervezett és tiszta office több Vezetőképes, a termelékenység, mint a munkatársak képesek összpontosítani feladataik. Takarító cégek-Winnipeg Hivatal biztosítja a szolgáltatásokat az Ön igényeihez, biztosítva, hogy Ön irodák tartják tiszta szalonképes és kényelmes mindenkor. Vannak olyanok, hogy úgy érzi, mint a takarítás cégek bérleti az egy elpusztít-ból pénz, de az igazság az, hogy vannak további előnyei dolgozó professzionális takarítás;

Egyéni takarítás

Ez az egyik előnye a dolgozó office takarító cégek-ban nyerő. Egy irodában, akkor szükség lehet a szolgáltatások rendszeresen. A Hivatal padló szőnyeggel borított, vagy kell tisztítani, és a pufferelt? Bármit is szükség van, akkor biztos lehet benne, hogy irodai takarítás a Winnipeg szolgáltatók megfeleljen az Ön igényeinek.

Konzisztencia

Professzionális irodai takarítás cégek-a ‘ könnyű ütemezze úgy, hogy megbizonyosodjon arról, a hivatal nem mindig szalonképes tisztítására. Szakemberek a munkájukat komolyan vesszük, és jön a hétvégén, vagy minden éjjel, hogy a szolgáltatásokat, hogy Ön megállapodtak.

Berendezések

Iroda takarítás cégek Winnipeg van a tisztító berendezés, amely szükséges a feladat elvégezhető, hatékonyan és eredményesen.

Készségek

A takarítás cég Winnipeg személyzet van kiképezve, a különböző tisztítási módszerek. Ez azt jelenti, hogy képesek könnyen kezelni a takarítás nehézségeket, hogy egy hatékony és professzionális módon jelen vannak.

Környezettudatos

Bérleti kihelyezett iroda takarítás egy választás, hogy a stressz-mentes, amikor a környezet megóvásához. A a hivatal takarítás cégek, Winnipeg, hogy használja a környezetbarát berendezések, termékek és tisztító rendszerek, amelyek a fenntartható.

Egészséges munkahely

Mozgás az irodákban, mivel baktériumok körül, és szennyező anyag szennyezheti a Hivatal levegő. Ha nem tisztított, amit kap a beteg munkavállalók száma emelkedik. A takarítás cég érzelmi és fizikai egészség ad az alkalmazottak felszabadítja a hivatal hely, a szennyező anyagok és baktériumok a speciális tisztítószerek használata.

Bérbeadása, irodaház takarítás társaság-ban nyerő tipp

A Hivatal, takarító cégek kínál különböző csomagokat a tisztítási szolgáltatásoknál. Ezek a csomagok a szolgáltatás és az emberek, hogy jön a tiszta száma részletesen. A csomagok is testreszabható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.