Egyéb szőnyegtisztítási szolgáltatásaink

 

További tisztítási szolgáltatások:

 

Vizeletfoltok eltávolítása szőnyegekből, kárpitból

Azokkal, akik kisállatot tartanak a házban vagy a lakásban sokszor megesik, hogy az állat vizeletfoltot hagy a szőnyegen vagy a kárpiton. A vizeletfolt eltávolítása nem kizárólag esztétikai szempontból nagyon fontos, hanem egészségügyi szempontból is. A vizeletet azonban nem lehet egy egyszerű vizes ronggyal eltávolítani, szükséges valamilyen speciális technológia és speciális vegyszer.

Kellemetlen szagok megszüntetése

A szőnyeg és a különféle kárpitok a használat során nemcsak piszkolódnak, hanem kellemetlen szagúakká is válnak. Ez egy teljesen természetes folyamat, hiszen ezek a dolgok folyamatos használatban vannak. Ahhoz, hogy életkörülményeink kellemesek legyenek, nem szükséges új bútort vásárolnunk, elég csak kitisztíttatni a régit.

Kézi tisztítással a speciális szőnyegek és kárpitok szennyeződései ellen

A különféle speciális anyagú és összetételű szőnyegeket, kárpitokat nagyon nehéz takarítani, hiszen a nem megfelelő kezeléssel megrongálódhatnak és nagyon gyorsan csúnyává válhatnak. A kézi tisztítással azonban tökéletesen tisztává varázsolhatóak ezek a felületek is.

Szőnyegjavítás, mellyel szőnyegének kisebb hibáit, kibomlását kezelni tudjuk

A kis hibák miatt nem kell még a szőnyeget kidobni és újat vásárolni, hiszen a kisebb hibákat, a kibomlásokat még könnyen meg lehet javítani, hogy szőnyege új fényben pompázzon.

Fertőtlenítés. Speciális eljárással a fertőtlenítést igénylő szőnyegek, szövetek szennyeződései ellen

A különleges technológiának köszönhetően még a legnehezebben tisztítható felületek is tökéletesen tiszták lehetnek és Ön biztos lehet abban, hogy a vegyszer, amit használunk nem jut be a szervezetbe.

Ajánljuk:

  • gyenge immunrendszerűeknek,
  • kisgyermekes vagy idős személlyel együtt élő családoknak,
  • háziállatot lakásban tartó személyeknek,
  • allergiás, vagy más betegségben szenvedőknek,
  • akik szeretnék tisztának tudni a padlószőnyeget.